Apes&Babes' jubileumsjul - en a cappella julekonsert for hele familien!

Energisk og sprudlende vokalmusikk pakkes inn i julepapir «fra alle oss til alle dere». I år er Apes&Babes 20 år, og feirer dette med å besøke Prøysenhuset som del av en liten julekonsertturné. Her blir det litt Prøysen, kjente og ukjente juleslagere og andre a cappella krumspring for både store og små.

Du kan forvente deg en variert og velklingende julekonsert med drivende rytmer, rå klang, fløyelsmyk lyd og vakre harmonier - framført av åtte stemmer. Repertoaret spenner vidt, men fellesnevneren er jul: Disney-jul og norske juleklassikere, norske og unorske folketoner, tradisjonelle britiske og amerikanske julestandardlåter. Alt du trenger for å finne julestemningen!

Apes&Babes er en opplevelse av samspill, sceneutstråling og scenebeherskelse. De utfordrer de vokale så vel som de musikalske grensene, og arrangementene utarbeides gjennom eksperimentering, lek og utforsking av stemmens mangfoldighet. Dette har gitt Apes&Babes et særegent vokalt uttrykk, der ingrediensene energi og humor spiller en helt sentral rolle.

Apes&Babes er: Martin Halsvik Lillealtern, Ingrid Storlimo, Vidar Johansen, Ingunn Sollie, Sigrun Hassel Pedersen, Tor Martin Antonsen, Elin Valvatne og Øyvind Dalen Sørbøl

 

apesandbabes_2019_Arrangementsside (002).jpg