Når Beate S. Lech kommer til Prøysenhuset 20. desember har hun med seg et repertoar fra juleplaten, "Høgtidsrom", som hun ga ut i samarbeid med SKRUK i 2014. I høst har Beate S. Lech imponert publikum i NRK-suksessen "Stjernekamp".

I tillegg til å fylle salen på Prøysenhuset med julestemning, har Beate Lech og makker David Wallumrød tatt med seg til et kresent utvalg av de sangene som har betydd mye for henne gjennom karrieren. Publikum får høre henne i et helt spesielt intimt og nært format. Med låtene åpner hun dører innover i livet. Ja, det er nesten som om hun ser og synger om akkurat deg.

Siden tidlig på 2000-tallet har Beate Lech gått under artistnavnet "Beady Belle", og er kritikerrost internasjonalt med sine 8 albumutgivelser. I forbindelse med 2018-utgivelsen, "Dedication" høstet hun stående applaus fra et samla kritikerkorps. Dagbladet skiltet den gang med overskriften "Norges svar på Beyonce", og mener at hennes formidlingsevne forener Soul, Pop og Jazz på en unik måte. Det mangler heller ikke på lovord blant artistkollegaer. Tidligere vokalist i D`sound, Simone Larsen sa en gang "Å sjå Beate S. Lech på scena er som å sjå musikk. Musikken finst i kvar nerve i henne, mange meiner ho er vår aller fremste kvinnelege vokalist"

Pris kr. 350,-

Foto: Julia Marie Naglestad