Mjøsas Hvite Svane går fra Gjøvik og Kapp til Brumunddal hver onsdag og fredag (se rutetidene nederst), og tar deg på en rolig ferd over Mjøsa.

Ved ankomst i Brumunddal kl 11.40 står drosjen/ maxi taxi klar for å kjøre dere til Prøysenhuset. 

Tilbring en sommerdag i Prøysen, med opplevelser og aktiviteter for store og små. La dere engasjere av familieteateret og hør om Alf prøysens oppvekst i programposten, «Dørstokken heme». Hils på dyrene i Kusvea, gå på oppdagelsesferd i Mikkelikskiskogen og besøk Frøken Kråke i Nøttelitens klatreløype. I forestillingen, «Vara med på livet» får dere et rørende innblikk i livet til Alf Prøysens mor, Julie Prøysen. Kafe Julie serverer deilig mat og drikke gjennom hele festivaldagen. Alle opplevelser og aktiviteter er inkludert i dagsbilletten.

Det er tre ulike familieteater som rulleres; «I Bakvendtland», «Duste-Mikkel» og «Å huttetuttetei». Se proyenhuset.no for hvilken forestilling som går når dere kommer.

  • 12:30-12:55         Dørstokken heme     
  • 13:00-14:00         Prøysenstua er åpen for besøk   
  • 13:30-14:05         Familieteater   
  • 14:10-14:20         Julekonsert på torget i Den vesle bygda
  • 14:30-14:50         Barnetimen for de minste 
  • 15:00-15:15         Vara med på livet

For mer detaljert info anbefaler vi at du gå inn på Prøysenhusets nettside med oversikt over sommerprogrammet.

Kl 15.15 Drosjen/ Maxi taxi kjører dere tilbake fra P-plassen til Prøysenhuset til brygga der Skibladner legger til kl 15.45. 

Vi anbefaler en deilig lunsj/ middag ombord. Den kan bestilles ved å ta kontakt med Skibladner kontoret på tlf. 61 14 40 80  eller ved å sende en epost til skibladner@skibladner.no. OBS: bespisning ombord er ikke inkludert i pakkeprisen. 

            Avreise                 Tilbake
Gjøvik    kl 9:30               kl 18:30
Kapp      kl 10:25             kl 17:40
 

OBS: Av sikkerhetsmessige årsaker er det dessverre ikke tillatt med rullestoler om bord, da Skibladner er et fredet historisk fartøy og ikke tilrettelagt for rullestoler. Dyr er ikke tillatt om bord med unntak av tjenestehund.

 

Les mer og bestill pakken herhttps://visitinnlandet.screenbooking.com/skibladnerproysen