Dette er historien om ei lita bygd som ligger helt for seg sjøl høyt oppi lia. Folka som bor der er så fæle til å glømme. Og når de holder på å glømme det viktigste ta alt - sjølve jula - må Snekker Andersen og Julenissen hjelpe lille Elise med å ordne opp før det er for seint.

I år åpnes dørene til en helt unik attraksjon på Prøysenhuset. Bli med inn i kulissene fra spillefilmen "Snekker Andersen og Julenissen: Den velse bygda som glømte at det var jul". Midt i dette fantastiske juleuniverset spilles den splitter nye teaterforestillingen, "Bygda som glømte at det var jul", basert på filmmanuset. Opplevelsen blir ekstra spesiell når du selv sitter midt på torget mellom slakteren, bakeren og Isenkrambutikken fra handlingen.

Filmmanus: John Kåre Raake. Produsert av Fantefilm
Manusbearbeidelse for teater: Hogne Moe
Regi: Per Rønningen

Begrenset antall plasser per forestilling. Arrangementet gjennomføres i avgrensede grupper.

 Vi ber om at de som tilhører samme husstand og som kan sitte sammen kjøper billetter samlet.

Kjøp billetter på ticketmaster.no
Pris kr. 195,- pr. person

JULENS SMAKER I KAFÉ JULIE | BESTILL BORD FØR FORESTILLING

Enten det er tid for middag, lunsj eller søte fristelser, anbefaler vi å bruke tid sammen og ta inn juleatmosfæren i kafeen før forestilling.

Treretters julemiddag | Noe for en hver smak.

Som alternativ til Prøysenhusets populære familiejulebord, tilbyr vi i år en treretters meny. Forrett og dessert består av et variert utvalg av julens deilige smaker. Til hovedrett velger dere mellom en nydelig ribbe- eller pinnekjøtt-tallerken. Det er også mulig å bestille mat fra a la carte- menyen.