Prøysenhuset søker aktører til to store teaterproduksjoner i førjulstiden, «Den vesle bygda som glømte at det var jul» og «Snekker Andersen og Julenissen».

«Den vesle bygda som glømte at det var jul» spilles innendørs i Den vesle bygda og «Snekker Andersen og Julenissen» settes opp på Prøysenhusets utescene, det nye amfiet i Kusvea. 

Teaterproduksjonene gir barn muligheten til å jobbe sammen med profesjonelle skuespillere og voksne amatører. Daglig leder Marie Beate Rise gleder seg til en ny julesesong med disse to teaterforestillingene.

  • Publikum setter stor pris på juleproduksjonene på Prøysenhuset og det er stor respons når vi setter opp auditions. Det er flott at så mange lokale barn og unge ønsker å være med å formidle historiene og sangene fra Alf Prøysen til vårt publikum. Nå håper vi at mange talenter har lyst til å bli med på å skape julemagi på Prøysenhuset, sier Marie Beate Rise.

Audition avholdes på Prøysenhuset tirsdag 14. mai. 

Alle som ønsker å prøve seg for å få en rolle må melde seg på i forkant. For å kunne være med er det en forutsetning at du kan være med på prøver og oppsatte forestillinger. Prøveplan for de ulike teaterproduksjonene er ikke satt, men forestillingsdatoer er følgende: 

Den vesle Bygda som glømte at det var jul: 

14., 16., 17., 18., 19., 20., 21., 23., 24., 26., 27., 28., 30. november og 1. desember.

Snekker Andersen og julenissen: 

07., 08., 14., 15.,20. og 21. desember.

Dette gjør du: 
Send mail til blimed@ringsaker.kommune.no innen fredag 3. mai.  
Navn, alder, og kontaktinfo må fremkomme i eposten. De som melder seg på, får tilsendt informasjon om oppmøtetidspunkt og eventuelle forberedelser på epost.