Opplev de tidligere Prøysenprisvinnerne No.4 på utescenen ved Prøysenhuset i sommer!

Visepop-bandet No.4 har tidligere uttalt at de ønsker å være en blanding av Alf Prøysen og Beyoncé. I 2017 ble de tildelt Prøysenprisen for sin fremragende innsats innen musikk- og visekunst. Den enstemmige juryen begrunnet valget på følgende måte: "Vi har sans for deres uforutsigbare, finurlige tekster som tar opp arven etter Alf Prøysen på en mesterlig måte..." (Nopa.no)

Etter en rekke fullsatte konserter i Oslo, spellemann-nominasjon, og headlinerplassering på Øyafestivalen, satte No. 4 i januar punktum for deres andre album “Hva nå” med en eksklusiv konsert i Den Norske Opera & Ballett.

Med ærlighet, snert og en unik evne til å formidle det store i de små tingene, har Ingeborg, Emilie og Julia skapt et unikt musikalsk univers. På fem korte år har No. 4 rukket å bli et av Norges mest elskede band, og i en konsertanmeldelse i Dagsavisen fra 2018, ble No. 4 omtalt som et av Oslos største band. Med låter som “Lite og stort”, “Det finnes bare vi”, “Låst” og “Føkk lunsj” har de sunget og spilt seg inn i tusenvis hjerter over hele landet