PRØYSENMARSJEN

Siste helga i september går startskuddet for Prøysenmarsjen 2021, den 48. i rekken. Årets marsj blir avholdt søndag 26. september. 

Knyt på deg skoene og inviter med deg venner, familie eller kolleger til en helg med gode opplevelser ute i Prøysens rike. Prøysenmarsjen er tilpasset barn og voksne, nykommere og veteraner, med løypealternativer på henholdsvis 5 og 9,2 kilometer. Langs løypa venter gode naturopplevelser. Ved målgang vanker en pin som bevis på vel gjennomført marsj. 

  • Vi gleder oss til å arrangere enda en Prøysenmarsj. For mange er det tradisjon og det er nå rundt 20 personer som har fullført alle gangene sier Marie Beate Rise, daglig leder på Prøysenhuset.

Puljevis start

Prøysenmarsjen arrangeres etter gjeldende smittevernhensyn. For å minimere køer og store ansamlinger av mennesker er det satt opp tre ulike starttidspunkt. 

– Prøysenhuset står som ansvarlig arrangør under marsjen, og det er plass til 200 personer pr. pulje. Deltakerne må under marsjen, som ellers, passe på å holde én meter avstand, også ved forbipasseringer i løypa.

Første start er mellom kl. 09.00 – 10.00. Andre pulje starter mellom kl. 10.00 – 11.00, tredje pulje starter mellom kl. 11.00- 12.00 og fjerde pulje starter mellom 12.00- 13.00. Etter målgang passer det å gå inn i Kafé Julie for å feire målgangen.

Rise er glad for hjelp av både Brumunddal turmarsforening og Prøysens Venner i gjennomføringen av marsjen. Det er betryggende å ha med dyktige hjelpere sier Rise. 

 

Startkort kjøpes på forhånd via Ticketmaster

Vi oppfordrer alle deltakere til å kjøpe startkort på i forkant via Ticketmaster. Ved påmelding må man oppgi navn og telefonnummer, påpeker Rise. 

Kafé Julie holder åpent med forfriskninger gjennom hele dagen. Kom gjerne innom for å fylle opp med proviant før turen. Kafeen tilbyr også smakfull og hjemmelaget middag og et rikt utvalg av søte fristelser. Det er også salg av mat og drikke på Fremad.

PÅMELDING: 
På grunn av korona-situasjonen er det kjøp av startkort via Ticketmaster. Ved påmelding må alle oppgi navn og telefonnummer. Man melder seg opp til det tidspunktet man ønsker, så lenge det er ledige plasser. 


START: 
Pulje 1 mellom kl. 09.00 - 10.00.

Pulje 2 mellom kl. 10.00 – 11.00.

Pulje 3 mellom kl. 11.00- 12.00 

Pulje 4 mellom kl. 12.00 - 13.00 

 

Målgang innen klokken 16.00 
 

KORT LØYPE (grønn, 5 km.): 
Prøysenstua - Ulveplassen- Fremad - Ulvegutua - Hjelmstadgutua - Hansstua – Prøysenstua

LANG LØYPE (rød, 9,2 km.): 
Prøysenstua - Ulveplassen - Fremad - Åshøgdvegen - Leine - Åshøgdvegen - Stolvstadgutua - Stolvstad - Prøysenstua 

SERVERING/TOALETTER: 
Prøysenhuset og på Fremad

SAMARBEIDSPARTNERE: 
Brumunddal Turmarsjforening og Prøysens venner.