Prøysenhuset - Ferie- og sommervikarer

Vi søker sommervikarer til Prøysenhuset. Vi søker deg som setter din stolthet i å skape gode opplevelser for våre gjester. Er du effektiv og er du god til å kommunisere med andre mennesker, serviceinnstilt og en god lagspiller? Da trenger Prøysenhuset deg som sommervikar! Sommer i Prøysen arrangeres 1. juli - 8. august og er en festival med et fyldig dags- og kveldsprogram med teater, sang, omvisning, servering og konserter. Prøysenhuset er åpent hver dag i perioden, så både dag, kveld- og helgearbeid må påregnes.

Vi søker

Kafe- og servicemedarbeider:
Våre kafe- og servicemedarbeidere arbeider i hovedsak i Kafe Julie med betjening av kasse, salg av mat, drikke og andre varer, servering, opprydding, oppvask, betjening av baristamaskin og salg av billetter. Betjeningen i Kafé Julie som er over 18 år vil også betjene bar under konserter. Andre oppgaver som tilhører driften av Prøysenhuset må påregnes.

Formidler:
Som formidler må du ha god kjennskap til Alf Prøysens forfatterskap, både prosa, lyrikk og sangtekster.
Arbeidsoppgavene består i å formidle Alf Prøysens forfatterskap gjennom sang og fortelling. Formidlerne følger oppsatt program og innhold, guider publikum i Prøysenstua og i utstillingen "Livets Runde". Andre oppgaver som tilhører driften av Prøysenhuset må påregnes.

Kokk:
Kafe Julie er kjent for god hjemmelaget mat i rause porsjoner. Arbeidsoppgavene består av å tilberede mat til selskaper, catering, ala carte med varme og kalde retter, baking av brød og kaker. I tillegg inngår oppgaver som å betjene baristamaskin, servering, opprydning og kassehåndtering ved salg av mat og drikke. Andre oppgaver som tilhører driften av Prøysenhuset må påregnes. Relevant erfaring foretrekkes.

Renholder:
Som renholder har du ansvaret for renhold og rydding av alle flater innendørs og utendørs. Det er vask av gulv, vinduskarmer og toaletter i Prøysenhuset, Prøysenstua og Kusvea. Rydding, vanning av blomster, søppelhåndtering inngår også. Renhold utføres på ettermiddag/kveld. Andre oppgaver som tilhører driften av Prøysenhuset må påregnes.

Aktivitetsleder:
Våre aktivitetsledere arbeider med å gjennomføre og lede aktivitetene i uteområdene.
Som aktivitetsleder må du være initiativtakende og du må like å jobbe med barn. Arbeidet kombineres med andre oppgaver som tilhører driften av Prøysenhuset. Prøysenhuset har egen klatreløype. Arbeidet består å sjekke utstyr, veilede og hjelpe barn i klatreløypa. Arbeidet kombineres med andre oppgaver som tilhører driften av Prøysenhuset. Formelle krav: 18 år for å arbeide i klatreløypen.

Dyrepasser:
I sommer vil det være kuer, kalver, sauer, kaniner, kylling og høner i Prøysen. Vi trenger hjelp til foring og renhold hos dyrene. Du vil også få i oppgave å snakke med gjestene, svare på spørsmål og være en aktiv del av opplevelsen. Det er en forutsetning at du setter deg inn i de ulike dyrenes levemåte slik at du kan svare på spørsmål. I tillegg vil du jobbe som aktivitetsvert. Da skal du veilede og hjelpe barn med aktiviteter og lek. Arbeidet kombineres med andre oppgaver som tilhører driften av Prøysenhuset. Erfaring med dyrepass er en fordel.

Lydtekniker:
Som lydtekniker under dagsprogrammet "Sommer i Prøysen" har du ansvaret for riktig lydbilde under teateroppsetninger av profesjonelle skuespillere. Du må kunne rigge opp og ned lydanlegg, ha erfaring med lyd og kunne følge et teatermanus. Det er flere teateroppsetninger pr dag. Du må kunne kommunisere raskt og tydelig og håndtere tekniske problemer som kan oppstå underveis.

Billettselger:
Arbeidet i billettboden består av å selge dagsbilletter, gi informasjon om programmet og aktiviteter til publikum. Du bør ha god tallforståelse og gode kommunikasjonsegenskaper. Andre oppgaver som tilhører driften av Prøysenhuset må påregnes. Formelle krav: 18 år er en fordel.

Generelt for alle stillingene:

Opplæring vil bli gitt.
Andre oppgaver enn de som tilhører den definerte stillingen og som tilhører driften av Prøysenhuset må påregnes.
Alder: Enkelte stillinger har krav om 18 år, disse er spesifisert.

Personlige egenskaper:

Utadvendt og imøtekommende, effektiv, kunne håndtere høyt tempo, serviceinnstilt, allsidig og fleksibel.Elektronisk søknad og CV registreres via våre nettsider. Attester og vitnemål medbringes ved eventuelt intervju.

Elektronisk søknad og CV registreres via våre nettsider. Attester og vitnemål medbringes ved eventuelt intervju.

Søk her: https://www4.ringsaker.kommune.no/recruitment/opening?2

Søknadsfrist 18.03.2021

Foto: Jonas Jeremiassen Tomter