23. juli feirer vi Alf Prøysens bursdag og denne kvelden står kritikerroste musiker, låtskriver og tidligere Prøysenprisvinner (2015), Frida Ånnevik på scenen utenfor Prøysenhuset. 

Høsten 2020 feiret Frida Ånnevik 10 år som artist, utøvende musiker og låtskriver. Det er blitt fem plater, mange konserter, fine samarbeid og uventa svinger. I år har hun lyst til å dvele litt ved starten, og ta publikum med seg tilbake til start. 


Til Prøysenhuset har Frida med seg sine faste musikere Andreas Stensland Løwe (tangenter) og HaldorRøyne (gitar). Sammen tar de publikum med inn i en verden med sterk musikalsk nerve, og fremfører låter fra debutalbumet «Synlige hjerteslag» og andre sanger –både fra plata med samme navn, og Fridas andre utgivelser. 


Albumet «Andre sanger» ble gitt ut i 2019 og ble overøst med terningkast fem landet rundt, pluss listet på både NRK P3 og NRK P1. Albumet består av 10 sanger som betyr mye for Frida, der hun har gjendiktet et vidt spenn av artister og låtskrivere som Joni Mitchell, Spice Girls, Astrid S, og Janis Ian. Med denne utgivelsen befestet Frida nok en gang sin posisjon som en av landets beste tekstforfattere og mottok sin fjerde Spellemannpris i2020 i kategorien «Viser» for denne plata. I det rare pandemi-året 2020 ble alt snudd litt på hodet, og midt i dette fant Frida sammen med kollega Chris Holsten og de laget en norsk versjon av verdenshiten «If The World Was Ending» (JP Sax / Julia Michaels). På norsk ble den «Hvis verden» og teksten traff en dyp nerve hos publikum i alle aldre der vi satt land og strand rundt med hjemmeundervisning, hjemmekontor, uten klemmer, lite sosial omgang og følte at verden raste litt sammen. Låten er hittil strømmet mer enn 12 millioner ganger og i februar 2021 ble «Hvis verden» nominert til Spellemannprisen i kategorien «Årets låt».


Vi selger kun et begrenset antall billetter, og oppfordrer til å kjøpe billettene på Ticketmaster i forkant. Gå ikke glipp av stemningen utendørs ved Prøysenhuset denne sommerkvelden! 
Billetten inkluderer konserten med Frida Ånnevik, samt øvrig program for den årlige feiringen av Alf Prøysens bursdag. Programmet starter klokken 18.00.