Dagens suppe
Serveres med brød og smør 
(M,S, GH, GR, Se)
99,-
 
Salat med marinert Hovelsrudkylling
Serveres med bacon, historiske tomater, 
syltet rødløk, paprika, agurk, urtedressing,
og brød (GH,GR,M)
149,-
 
Salat med brie og bacon
Serveres med bacon, historiske tomater, 
syltet rødløk, paprika, agurk, urtedressing,  
og brød (GH,GR,M)
149,-
 
Fleskepannekake 
Serveres med salat, potet, rørt tyttebær,
og brunet smør (E,M,GH)
145,-
 
Ørretkarbonader
Serveres med kokte nypoteter fra 
Gubberud gård, høstens grønnsaker og 
sitronsaus (M, Se, F, Spelt, E)
170,- 
 
Fårikål    
Serveres med flatbrød og rørt tyttebær 
(se)
175,-
 
Medisterkaker fra Brandbu pølsemakeri          
Serveres med kokte nypoteter fra Gubberud gård, 
høstens grønnsaker, fløtesaus, rørt 
tyttebær (M, Se)
 160,-
 
Elglapskaus
Serveres med flatbrød, rørt tyttebær 
(Se)
175,- 
 
Grov pølse med potetmos og sennep
Serveres med karamelisert løk og ølsaus
(M)
175,-
 
Vegisterkaker
Laget av ris, blomkål og glutenfrie 
havregryn. Serveres med kokte nypoteter
 fra Gubberud gård, dampede grønnsaker, 
soppsaus, og rørt tyttebær
149,- 
 
Pannekaker
Serveres med blåbærsyltetøy, 2 stk. 
(E, GH,M)
65,-
 
Pølse med potetmos         
(M)
 65,-
 
Karens Møssmørsuppe 
Fra Monsveen gård i Brøttum
(GH, GR, M)
75,-
 
Alle retter på menyen kan velges 
i halve porsjoner
 
Allergener | E- egg, M- Melk, 
GH - gluten fra hvete, GR- gluten fra 
rug, Se- selleri, F- fisk, Spelt