Den Prøysenprisvinnende trubaduren er kjent for sine viser om unger, skjærgård, kjærlighet – og om ølet. Kåseriene hans handler om våre daglige sysler og folk ler så de griner når Jacoby tar publikum med inn i hans verden.
 
- Jeg har jeg ei egen, lita nerve for Prøysenhuset, sier han. Jeg har vært der mange ganger, og hver gang for fulle hus. Det er enkelte scener jeg har ønsket å feire dagen min på, og Prøysenhuset er en av dem, sier Jacoby.
Denne gangen fyller han ryggsekken med de visene han liker best – en bukett av hverdagsvisene, kjærlighetsvisene, ølvisene og skjærgårdsvisene samt et knippe med humor, sier han selv. Med seg har han makkeren, Terje Støldal, på bass som sørger for takt og tone og kledelig koring.
Louis har den enkle form som kler ei ekte vise ¬– fri for jålete metaforer hentet langt fra vår egen hverdag. Det er deg og meg det handler om i visene hans, og vi kjenner oss så godt igjen i tekstene når han synger seg inn under huden på oss. En Jacoby-konsert er en opplevelse du bærer med deg i sjela lenge etterpå. Vær
Velkommen!