Under festivalen, Sommer i Prøysen forvandles hele området rundt Prøysenhuset nærmest til en fornøyelsespark, full av opplevelser og aktiviteter for store og små. På programmet står familieforestillingen HOMPETITTEN, Barnetimen, sommerkonserter, ja og til og med julestemning kan du oppleve midt på sommeren. Alle opplevelser med et tydelig pek på Prøysens liv og forfatterskap som legger opp til at Prøysenhusets besøkende kan oppleve både nostalgi, læring og frydefulle øyeblikk sammen.

Pris:
Fra kr 1010 per person (standard dobbeltrom med 2 seperate senger)
(du kan bestemme annen romtype etter ønske)

Inkludert i prisen:
- Dagsbillett for Sommer i Prøysen' festivalen
- 1 overnatting på Wood Hotel
- Frokost 

DAG 1
kl 10.00-16.00 Sommer i Prøysen - Prøysenhuset.
Hver dag fra 1. juli – 13. august kan du oppleve festivalen 'Sommer i Prøysen' med tettpakket dagsprogram.
Se hele programmet her

Etter en innholdsrik dag er det kun en kort kjøretur til Wood Hotel i Brumunddal rett ved Mjøsas bredde. Overnatting i komfortabel dobbeltrom opp til 21 kvm med to enkeltsenger inntil hverandre. Alle rom har eget bad og dusj. Våre standardrom har utsikt mot både Brumunddal og Mjøsa. 

- Middag kan dere bestille i hotellets restaurant eller dere kan rusle langs elva til sentrum (15-20 min) og spise hos et av de mange spisestedene i sentrum (middagen er ikke inkl i pakkeprisen).

DAG 2
- Frokostbuffet blir servert mellom kl 7.00-10.00

Før dere sjekker ut av hotellet rekker dere kanskje en tur innom Mjøsparken?
Mjøsparken ligger kun en kort gåtur unna Wood hotel. Det er et helt nyt friluftsområde med badeplasser, skatepark, lekeplasser og serveringssted. Helt gratis! Dere blir kanskje firstet til å tilbringe hele dagen her?!

 

Bestill pakketur her