Søknadsfrist 15. januar!

Søk her

Vi søker sommervikarer til Prøysenhuset. Vi søker deg som setter din stolthet i å skape gode opplevelser for våre gjester. Er du effektiv og er du god til å kommunisere med andre mennesker, serviceinnstilt og en god lagspiller? Da trenger Prøysenhuset deg som sommervikar! Sommer i Prøysen arrangeres 1. juli - 13. august og er en festival med et fyldig dag- og kveldsprogram med teater, sang, omvisning, servering og konserter. Prøysenhuset er åpent hver dag i perioden, så både dag, kveld- og helgearbeid må påregnes.

Vi søker:

Kafe- og servicemedarbeider:

Våre kafe- og servicemedarbeidere arbeider i hovedsak i Kafe Julie med betjening av kasse, salg av mat, drikke og andre varer, servering, opprydding, oppvask, betjening av baristamaskin og salg av billetter. Betjeningen i Kafé Julie som er over 18 år vil også betjene bar under konserter, kiosk på området og evt andre utsalgssteder. Andre oppgaver som tilhører driften av Prøysenhuset må påregnes.

Formidler:

Som formidler må du ha god kjennskap til Alf Prøysens forfatterskap, både prosa, lyrikk og sangtekster. Arbeidsoppgavene består i å formidle Alf Prøysens forfatterskap gjennom sang og fortelling. Formidlerne følger oppsatt program og innhold, guider publikum i Prøysenstua og i utstillingen "Livets Runde". Andre oppgaver som tilhører driften av Prøysenhuset må påregnes.

Kokk:

Kafe Julie er kjent for god hjemmelaget mat i rause porsjoner. Arbeidsoppgavene består av å tilberede mat til selskaper, catering, ala carte med varme og kalde retter, baking av brød og kaker. Andre oppgaver som tilhører driften av Prøysenhuset må påregnes. Relevant erfaring foretrekkes.

Renholder:

Som renholder har du ansvaret for renhold og rydding av alle flater innendørs og utendørs i Prøysenhuset, Prøysenstua og Kusvea. Rydding, vanning av blomster, søppelhåndtering inngår også. Renhold utføres på ettermiddag/kveld. Andre oppgaver som tilhører driften av Prøysenhuset må påregnes.

Klatreløype:

Prøysenhuset har egen klatreløype som er åpen gjennom festivalen. Arbeidet består å sjekke utstyr, veilede og hjelpe barn i klatreløypa. Du må like å jobbe med barn. Arbeidet kombineres med andre oppgaver som tilhører driften av Prøysenhuset, blant annet kiosksalg. Formelle krav: 18 år for å arbeide i klatreløypen

Dyrepasser:

I sommer vil det være kuer, kalver, sauer, kaniner, kylling og høner i Prøysen. Vi trenger hjelp til foring og renhold hos dyrene. Du vil også få i oppgave å snakke med gjestene, svare på spørsmål og være en aktiv del av opplevelsen. Det er en forutsetning at du setter deg inn i de ulike dyrenes levemåte slik at du kan svare på spørsmål. I tillegg vil du jobbe som aktivitetsvert. Da skal du veilede og hjelpe barn med aktiviteter og lek. Arbeidet kombineres med andre oppgaver som tilhører driften av Prøysenhuset. Erfaring med dyrepass er en fordel.

Lydtekniker:

Som lydtekniker under dagsprogrammet «Sommer i Prøysen» har du ansvaret for riktig lydbilde under teateroppsetninger av profesjonelle skuespillere. Du må kunne rigge opp og ned lydanlegg, ha erfaring med lyd og kunne følge et teatermanus. Det er flere teateroppsetninger pr dag. Du må kunne kommunisere raskt og tydelig og håndtere tekniske problemer som kan oppstå underveis.

Billettselger:

Arbeidet i billettboden består av å selge dagsbilletter, gi informasjon om programmet og aktiviteter til publikum. Du bør ha god tallforståelse og gode kommunikasjonsegenskaper. Inkludert i arbeidet er å ta dagsoppgjør for Prøysenhuset. Andre oppgaver som tilhører driften av Prøysenhuset må påregnes. Formelle krav: 18 år er en fordel.

Generelt for alle stillingene:

Opplæring vil bli gitt. Andre oppgaver enn de som tilhører den definerte stillingen og som tilhører driften av Prøysenhuset må påregnes. Arbeidstid varierer fra 4-8 timer pr dag. Vennligst presiser hvilke (n) stilling du ønsker og når du ønsker ferie i søknaden.

Alder: Enkelte stillinger har krav om 18 år, disse er spesifisert.

Personlige egenskaper:

Utadvendt og imøtekommende, effektiv, kunne håndtere høyt tempo, serviceinnstilt, allsidig og fleksibel.

Annet:

Årslønn i 100 % stilling:

Ung arbeidstaker(16-18 år), st.kode 7711: kr. 292.410,-
Assistent over 18 år, st.kode: 6572: kr. 324.900,- til kr.431.400,-
Fagarbeider, st.kode 7517: Årslønn fra kr 389 000,- til kr 460 300,-
Spesialkonsulent (min. 3-årig relevant utdannelse på univ./høgskole), st.kode 6599: Årslønn fra kr 459 100,- til kr 537 900,-

Gode pensjonsordninger.
Politiattest av nyere dato (ikke eldre enn 3 måneder) må fremlegges før tiltredelse.

Elektronisk søknad og CV registreres via våre nettsider. Attester og vitnemål medbringes ved eventuelt intervju. Dersom du vet hvilken avdeling eller arbeidsoppgaver du ønsker å jobbe med er det fint om du skriver dette i søknaden.
Vær oppmerksom på at svar fra kommunen kan havne i søppelpost.
I henhold til offentleglova § 25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste dersom søkeren selv ber om det. Søkere som ønsker at navn skal unntas i offentlig søkerliste, må oppgi begrunnelse. Dersom begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet.