Søndag 19. desember kommer Anniken Ottersen Lindbak til Prøysenhuset med sin jazzkvartett. Publikum blir tatt med på en reise tilbake til midten av det forrige århundre, med kjente og kjære julesanger både på norsk og engelsk, standardjazz, storbandjazz og Prøysenperler. Låtene gjøres med en egen vri og kvartetten lover en konsert med mye moro, swingende skjørt, dresskledde musikere, nostalgi, julestemning og glimt i øyet.
Anniken kommer fra Raufoss og er utdannet sanger, danser og skuespiller fra Bårdar Akademiet. Hun er musikalsk leder for 50-talls vokalgruppa Attitunes, har medvirket i ulike spel, forestillinger og konserter, og holder nå på med en bachelorgrad i musikkpedagogikk på Hamar. Anniken jobber også ved Prøysenhuset som formidler og våren 2022 er hun aktuell som produsent og utøver i forestillingen: "Vel møtt igjen - en hyllest til The Monn Keys" på Chat Noir Teater, i Oslo.
Med seg på scenen har hun Aron Ødegård fra Gjøvik på piano, Jacob Hagelund Simensen fra Furnes på trommer og Jon Ola Kjølhaug fra Alvdal på bass.
Konserten spilles i Den vesle bygda på Prøysenhuset.
Kombiner gjerne konserten med en julemiddag i Kafé Julie. Hjertelig velkommen til en swingende og humørfylt førjulskonsert!