Dagens suppe
Serveres med brød og smør
(M, S, GH, GR, Se)
99,-
Fleskepannekake
Serveres med salat, kokte poteter,
rørt tyttebær, brunet smør
(E, M, GH)
150,-
Elglapskaus
Serveres med flatbrød, rørt tyttebær
(Se)
175,-
Flesk og duppe
Serveres med Finnskogpotet, rotmos,
rørt tyttebær
(M, Se)
170,-
Ørretkarbonader
Serveres med kokte poteter, dampede
rotgrønnsaker, urtesaus
(M, Se)
175,-
Viltgryte
Serveres med potetmos av mandelpotet
og rørt tyttebær
(M, Se)
175,-
Flesk og duppe
Serveres med kokte poteter, rotmos,
rørt tyttebær
(M, Se)
170,-
Vegisterkaker
Serveres med kokte poteter, dampede rotgrønnsaker, soppsaus, rørt tyttebær
(Se)
160,-
Salat med brie fra Dovre ysteri
Serveres med spekeskinke, cherrytomat, syltet rødløk,
paprika, agurk, urtedressing, brød og smør.
(GH, GR, M)
149,-
Salat med Hovelsrudkylling
Serveres med bacon, cherrytomat, syltet rødløk,
paprika, agurk, urtedressing, brød og smør
(GH, GR, M)
149,-
Pannekaker (2 stk.)
Serveres med blåbærsyltetøy
(GH, M)
65,-
Winerpølse (2 stk.)
Serveres med potetmos av mandelpotet
(M)
65,-
Alle retter på menyen
kan velges i halve porsjoner.
Allergener: M – melk GH – gluten fra hvete
GR - gluten fra rug Se -selleri F – fisk
DESSERTER
Karamellpudding
Serveres med krem
(M, E)
75,-
Semulepudding
Serveres med bringebærsaus
laget av bringebærsaft fra Tjerne gård
(G, M)
75,-
Allergener: M – melk
GH – gluten fra hvete
E - egg G - gluten