Dagens suppe
Serveres med brød og smør 
(M, S, GH, GR, Se)

99,-

Fleskepannekake
Serveres med salat, kokte poteter, 
rørt tyttebær, brunet smør 
(E, M, GH)

150,-

Elglapskaus
Serveres med flatbrød, rørt tyttebær 
(Se)

175,-

Flesk og duppe 
Serveres med Finnskogpotet, rotmos, 
rørt tyttebær 
(M, Se)

170,-

Ørretkarbonader 
Serveres med kokte poteter, dampede 
rotgrønnsaker, urtesaus 
(M, Se)

175,-

Viltgryte
Serveres med potetmos av mandelpotet 
og rørt tyttebær
(M, Se)

175,-

Flesk og duppe
Serveres med kokte poteter, rotmos,
rørt tyttebær
(M, Se)

170,-

 

Vegisterkaker 
Serveres med kokte poteter, dampede rotgrønnsaker, soppsaus, rørt tyttebær 
(Se)

160,-

Salat med brie fra Dovre ysteri
Serveres med spekeskinke, cherrytomat, syltet rødløk, 
paprika, agurk, urtedressing, brød og smør. 
(GH, GR, M)

149,-

Salat med Hovelsrudkylling
Serveres med bacon, cherrytomat, syltet rødløk, 
paprika, agurk, urtedressing, brød og smør 
(GH, GR, M)

149,-

Pannekaker (2 stk.)
Serveres med blåbærsyltetøy
(GH, M)

65,-

Winerpølse (2 stk.)
Serveres med potetmos av mandelpotet
(M)

65,-


Alle retter på menyen 
kan velges i halve porsjoner.

Allergener: M – melk GH – gluten fra hvete 
GR - gluten fra rug  Se -selleri  F – fisk

 

DESSERTER

Karamellpudding
Serveres med krem
(M, E)

75,-

Semulepudding
Serveres med bringebærsaus 
laget av bringebærsaft fra Tjerne gård
(G, M)

75,-

Allergener: M – melk 
GH – gluten fra hvete 
E - egg  G - gluten