Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kafé Julie

Velkommen til Kafé Julie! 

I Kafé Julie serveres middag, lunsj, desserter og kaker. Vi tilbyr også treretters selskapsmeny, buffet og du kan bestille catering og kaker til ditt arrangement.

Navnet har kafeen fått etter Alfs mor, som var den som sørget for at Alf alltid fikk mat, selv om det var smått med penger. Kafeen har plass til 150 gjester, og maten som serveres har fra første dag fått mye skryt. Det serveres god, hjemmelaget mat i rause porsjoner, til hyggelige priser.

Ringsaker er en av Norges største landbrukskommuner, og det er dermed et naturlig valg å gå for lokale råvarer og lokale oppskrifter. Alt som serveres lages fra bunnen - brød, kaker og varmmat. Dersom det på grunn av allergier eller lignende ønskes tilrettelagt mat, ordner vår kokk Henning Reistadbakken, og hans stab dette.

Et besøk i Kafé Julie forsterker opplevelsen av den lune, og nære atmosfæren ved Prøysenhuset. Sang til maten er ikke uvanlig!

Kafeen følger husets åpningstider. Ved selskap og arrangementer kan servering bestilles også på kveldstid. Kafé Julie leverer i tillegg catering, og har en egen selskapsmeny. Spør oss gjerne etter disse.

Familie spiser mat ute på ved PRøysenhuset

Sommermeny

 1. - 31. juli |Når sulten melder seg under festivaldagen er Kafé Julie stedet du bør oppsøke. Her serveres mat, drikke, is og kaker gjennom hele dage...

mat på bordet utendørs

Sommermeny

Nyt et måltid i Kafé Julie. Menyen gjelder t.o.m 30. juni

Catering konfirmasjon

Catering

Vi lager maten til ditt arrangement.

Les mer
Laks

Selskapsmeny

Tallerkenretter, desserter, buffeter til selskap 

Les mer
Lapskaus

Søndagsmiddagen

Hver søndag kan du spise skikkelig søndagsmiddag og dessert, i lune omgivelser, på Prøysenhuset.

Les mer
bord med kaker

Fredagskaffen

Kakebuffet og allsang med viser fra Prøysens univers. 

Les mer
Julebord 2

Julebord

Ha en hyggelig avslutning på året rundt et julepyntet bord på Prøysenhuset.

Les mer
')