På Prøysenhuset tar vi jula på alvor. Alf Prøysen har skrevet julesangene som betyr mye for mange. Kommer du til Prøysenhuset i førjulsjulatida, kan vi låve at du får julestemning.

Del en uforglemmelig kveld med kollegaer og venner rundt et julepyntet bord på Prøysenhuset. Nyt en buffet bugnende av julens fantastiske smaker, i unike omgivelser. 

Når du går opp til Prøysen er det fakler som leder deg fram, forbi statuen av Alf, bortom Prøysenstua og til mini-julekonsert “Magisk vinternatt” i Mikkelikskiskogen hvor det blir servert gløgg. Prøysenstjerna lyser ned og Prøysenhusets formidlere setter stemningen med Prøysens juletoner. I Prøysenhuset er alle lys tent og det er pyntet til jul i hver eneste krok. Peisen knitrer og det lukter godt fra husets fantastiske julebuffét.

PROGRAM
17:55     Varm gløgg serveres ute i Mikkelikskiskogen før minikonserten starter
18:00     «Magisk Vinternatt» der Alf Prøysens tradisjonelle julesanger fremføres
18:30     Aperitiff (bestilles ekstra)
18:30     Bugnende julebuffét
24:00     Avreise

JULEBORDET
Kafe Julie, som er oppkalt etter Prøysens mor, serverer god hjemmelaget mat. Vårt rikholdige julebord inkluder røket ørret, gravet ørret, reker, krepsehaler, urtebakt laks, røket blåkveite, spekemat, oksefilet, kalkunbryst, svinekam, andebryst, reinsdyrfilet, sylte og rakfisk. Av varmmat serverer vi ribbe og pølse, rødkål, mandelpoteter, pinnekjøtt og rotmos. Alle retter serveres med rikelig tilbehør, dressinger og grønnsaker. Vårt tradisjonsrike dessertbord består av multekrem, karamellpudding, riskrem, tilslørte bondepiker, julekaker, semulepudding, bløtkake og konfekt. Kafe Julie har alle rettigheter.

Pris 995,- pr. pers.
Velkomstdrikke og drikke til maten kommer i tillegg. 

Inkludert i prisen:
·         Bugnende julebuffét med varme og kalde retter inkludert et rikholdig dessertbord og kaffe
·         Varm gløgg utendørs
·         Minikonserten «Magisk Vinternatt» med Alf Prøysens julesanger
·         Festbord med hvite duker og blomster

Kontakt oss for spørsmål eller bestilling
proysenhuset@ringsaker.kommune.no
62 35 18 00