Kjøp med deg et minne fra Prøysenhuset

Her kan du finne gaver til små og store anledninger. I Prøysenbutikken bugner det av bøker og musikk fra Prøysens rikholdige forfatterskap. Prøysenbutikken har til enhver tid et bredt utvalg av litteratur av og om Alf, Prøysen.

Prøysenhusets butikk består av et variert, sesongtilpasset utvalg varer av servietter, lys, duker, leker og julepynt. Hva med å kjøpe din egen «Hompetitten» eller Prøysenhusets kjøkkenhåndklær og forklær med Alf Prøysens sitat, «Du skal få en dag i mårå»? Mange har oppdaget disse via TV2 programmet, «Julekveld hos Prøysen», og ønsker å få de tilsendt. Du finner kopper i ulike farger med forskjellige Prøysen-sitater, refleksvester, handlenett, og t-skjorter med Prøysens karakterer. Gjennom flere år har koppene, blåbærspann og matbokser med teskjekjerringa vært bestselgere.

Kortreiste smaksopplevelser

I butikken finner du alltid noe godt, enten det er laget her på Prøysenhuset, eller i nærområdet. Prøysenhusets syltetøy-varianter er en sikker vinner sommer som høst, og til jul kan du sikre deg velsmakende bakst fra Prøysenhuset. Hva med å gi bort en kurv med kortreiste smaker i kombinasjon med Prøysen-litteratur til noen du er glad i?

Nettbutikk

Det også mulig å handle varer i vår nettbutikk