JULEMENY
Dagens suppe 125,-
Serveres med brød og smør.
(M, GH, GR, Se)
Risgrøt 125,-
Serveres med rød saft, kanel,
sukker og smør.
(M)
Fleskepannekake 189,-
Serveres med salat, potet, rørt tyttebær
og brunet smør.
(E, M, GH)
Juletallerken med ribbe 285,-
Serveres med julepølse, medisterkake,
mandelpotet, rødkål, tyttebær og sjysaus.
(M, Se)
Juletallerken med pinnekjøtt 375,-
Serveres med mandelpoteter og rotmos.
(M)
Medisterkaker fra Brandbu pølsemakeri 195,-
Serveres med mandelpoteter, rødkål,
fløtesaus og rørt tyttebær.
(M, Se)
Vegisterkaker 195,-
Serveres med mandelpoteter, rødkål,
soppsaus og rørt tyttebær.
(Se, S)
Salat med brie fra Dovre ysteri 189,-
Serveres med spekeskinke fra Bjorli,
tomater, syltet rødløk, paprika, agurk,
urtedressing, brød og smør.
(GH, GR, M, E)
Salat med kylling 189,-
Serveres med bacon, tomater, syltet rødløk,
paprika, agurk, urtedressing, brød og smør.
(GH, GR, M, E)
TO-RETTERS
Juletallerken med ribbe 360,-
Serveres med julepølse, medisterkake,
mandelpotet, rødkål, tyttebær, sjysaus.
Riskrem og kaffe.
Juletallerken med pinnekjøtt 450,-
Serveres med mandelpoteter og rotmos.
Riskrem og kaffe.
Pannekaker
Serveres med blåbærsyltetøy.
(GH, M, E)
1 pannekake 45,-
2 pannekaker 75,-
Julepølse
Serveres med potetmos.
(M)
1 pølsebit 65,-
2 pølsebiter 85,-