Lillebror består av Henrik Lødøen på trommer, Martin Miguel Almagro Tonne på gitar, sangerinna Siril Malmedal Hauge, Alf Hulbækmo på piano og munnspill, og Martin Lie Svendsen på kontrabass; her finnes både sunnmøringer, en oslogutt, en vaskeekte bæring og en østerdøl!

I 2014 satt Alf og Martin L sammen i Trondheim og nynna på noen av de gode gamle melodiene; de som nærmest sitter i ryggraden. Det ble fort fristende å spille dem - men ikke bare spille; også spille på dem! For selv om tekstene står godt for seg selv, så inspirerer de lett til spilleglede - det var bare å samle gjengen til jam.

Man kan finne mye i Alf Prøysen sine viser. Ikke bare er de utrolig innholdsrike, det er også så mange av dem! Vi fikk et sterkt forhold til noen av dem som barn, men kan støtt og stadig vende tilbake for å oppdage nye ting; fra sangen om selveste Jørgen hattemaker og kong Salomo, til visa som trøster oss med at vi alltids kan få en frisk start på morgendagen. De handler om dypt menneskelige og hverdagslige temaer, som blir fortalt med en forfriskende letthet. Bilder som hjelper oss å se det store i det små.

Medlemmene i Lillebror er aktive unge musikere, som ofte er ute og spiller både hjemme i Norge og i det store Utland. Hver for seg er de med i flere ulike prosjekter, og er å finne i grupper som Siril & Alf, Megalodon Collective og Lumikide. Det er ganske ulik bagasje de tar med seg inn i bandet, men alle har gått jazzlinja ved NTNU. 

Lillebror er deres første album som gruppe, og gis ut på Grappa musikkforlag. Det blir feiret med fest, og med releasekonsert på Prøysenhuset på Rudshøgda 2. juli, for å ønske både albumet og sommeren velkommen!