Utstillingen kan besøkes gjennom åpningstiden hele festivalen dersom man har kjøpt festivalbillett. Fra kl. 14:30 er det åpent for bespisning i Kafé Julie og til å se utstillingen uten festivalbillett.  

Evy Opheim (1963) fra Brumunddal, er utdannet billedkunstner og maler i hjemmeatelier. Opheim har malt siden 2010 og maler både figurative og abstrakte bilder, gjerne med referanser til natur. Hennes lidenskap er å male mennesker, og hun er også en dyktig portrettmaler. Hun ønsker ikke å binde seg til ett bestemt utrykk eller stil, men utforske og utvikle seg videre. Hun forteller at den kreative prosessen kan starte med en idé/plan eller en foto-referanse, og underveis tar den indre billedverden over. Bildene er ofte fargesterke og utført i olje eller akryl på lerret.


«Min visjon er å vekke følelser og formidle emosjoner! Følelser vi opplever fra livets store eller små hendelser. Følelser som ligger der like under overflaten, venter på utløsende faktorer - og som kan komme frem og opp til overflaten når du minst venter det. Naturen, dyr eller andre mennesker kan gi meg slike emosjonelle opplevelser og det kan gi inspirasjon til et bilde. Når betrakteren selv opplever en gjenklang av slike følelser blir jeg både glad og rørt!»    
                                                                                                                                           (Evy Opheim, 2024)

Maleri av båt - Evy Opheim

 


 

 

 

 

 

Maleri av teskjekjerringa, Evy Opheim