En glad forestilling..men der alvoret, slitet, drømmer og håp også kommer fram.. Det blir fortellinger og viser i en god blanding og med strålende musikk til. Med seg har Anne Flugstad; Per Willy Aaserud på trompet og tangenter, og Harald Skullerud på perkusjon. 

Anne Persdotter Flugstad
Anne Persdotter Flugstad har i en årrekke vært en aktiv kulturformidler med både sang, fløyte, teater og fortelling og hun kombinerer gjerne disse elementene i sine program/konserter. Hun har reist mye innenfor Den kulturelle Skolesekken, Den kulturelle Spaserstokken og Rikskonsertene. 

Hun har jobbet sammen med forskjellige musikere innenfor ulike genre; vise, jazz, gospel og folkemusikk. Hun har deltatt på mange ulike plateinnspillinger som sangsolist og korist, og i desember 2014 gav hun ut Prøysenalbumet "Æller mer enn to" sammen med gitarist Fred Dalbakk (terningkast 5 i Hamar Arbeiderblad)

Anne har fått 3 priser for sitt arbeid som utøvende artist; Bibelprisen (2003), Under-brua-prisen (2011) og Stange kommunes kulturpris (2012). 

Per Willy Aaserud
Per Willy har siden 1991 jobbet som utøvende musiker med base i Oslo. Silje Nergaard, D´Sound, Jim Stärkl. Gisle børge Styve, Niko Valkeapää, Unni Wilhelmsen og Mari Boine er noen få av de han har jobbet mer. Per Willy Aaserud har medvirket på mer enn 70 CD-innspillinger, konserter og turnéer i inn og utland, fjernsyn og radio.

Harald Skullerud
Harald Skullerud er fra Fåberg og bur no i Drøbak. Harald er ein svært ettertrakta perkusjonist og har reist på turnear over heile verda. Han har jobba saman med flerie store namn, Særleg innanfor world music-scena. Vi kan nemne Solo Cissokho, Wissam Murad, Bjørn Klagegg, Mari Boine, Niko Valkeapaa, Jon Balke og Karl Seglem- Vestafrikansk og arabisk musikk har Harald jobba mykje med, men han har og brei erfaring frå norsk tradisjonsmusikk. Saman med Anders Røine og Mattis Kleppen stod han for bestililngsverket "ørkenslåtter" til Telemarksfestivalen i 2010 og han er med i "Rudl Trio" med Håkon Høgemo og Stefan Bergman. 

Billetter kr 200,- 

Link til billettbestilling kommer!