STAUT har nådd nye og store høyder i 2015. Bandets første kulturhusturné tidlig på året ble svært godt mottatt , der bandet i enda sterkere grad fikk vist stitt musikalske potensiale til et svært lyttende publikum. Utover året fortsatte turneen på større arenaer utover det ganske land, med utsolgte show, publikumsrekorder og et begeistret publikum. Gjennom utallige konserter de siste årene har STAUT finpusset liveuttrykket sitt ytterligere og beviser gang på gang at de er et av Norges aller beste liveband. 

Gjennom 2015 mottok bandet ikke mindre enn to gullplater for albumssal for albumssalg. Den siste delt ut som en overraskelse på direktesendt TV2. STAUTs 3.album "Stugureint" gikk rett inn på 1.plass på VG-lista. STAUT opplevde også en formidabel suksess med deres opptreden på "Senkveld med Thomas og Harald" der de noe overraskende tolket en av fjorårets største hits med låta "Sæl i de". 

Bandets seneste album kom ut høsten 2014 og bandet har i tiden etter dette valgt å fokusere på single-utgivelser en periode. "Feberheit" og Fjøre fauk" er to av låtene bandet har levert det siste halvåret, -låter som allerede har rukket å bli publikumsfavoritter på konsertene. De har også rukket å spille inn nye låter før sesongen 2016 og de lover å vise nye og spennende sider ved STAUT som alltid ønsker å fornye seg selv og overraske sitt publikum. 

Billetter
Voksne kr 275
Barn/Honnør kr 170