Lyden av norsk 90-talls pop - Di Derre - kom tilbake med et smell i 2013. Dobbeltalbumet Historien om et band inneholdt både tidligere innspilte , men uutgitte l¨åter, samt nyskrevet materiale. Låten "Syk" ble en umiddelbar Di Derre-klassiker. 

Bandet opprinnelige gitarist Knut Nesbø gikk bort i 2013. Unni Wilhelmsen har tatt plass som bandets nye gitarist. Med seg har de også fått Lars Jones, som har spilt med Jo Nesbø i en årrekke. Bandet består i dag av Jo Nesbø (vokal, gitar), Magnus Larsen jr (bass), Espen Stenhammer (trommer), Halvor Holter (keyboard), Unni Wilhelmsen (gitar, vokal) og Lars Jones (gitar). 

Sommeren 2014 la bandet ut på sin første store turné på flere år. De reiste land og strand rundt til store festivaler, utsolgte konsertsteder og strålende anmeldelser. Billettene i Molde ble utsolgt på 10 minutter, og lokalavisene kalte det for en triumfferd. 

Sommeren 2015 gjentok de suksessen, og la igjen ut på en omfattende festivalrunde. i November 2015 tok de det hele ned et hakk, trommer ble byttet ut med vaskebrett og Di Derre - akustisk inntok flere av Noregs fineste kulturhus og fikk fantastisk mottagelse. Nå gjør bandet seg klar for enda en festivalrunde sommeren 2016, og de gleder seg stort til å møte publikum nok en gang! 

Konserten er gratis.